BIST9.524,59%-0,06
USD32.5767%0.12
EURO34,6926%0.02
ALTIN2.501,40%0.68
Aktüel

İBB’den halk sağlığına dinamit! Koronavirüslü şoför direksiyon başında yakalandı

Megakent İstanbul’da koronavirüs denetimleri sırasında durdurulan belediye otobüsü şoförünün koronavirüs nedeniyle karantinada olması gerektiği ortaya çıktı. Karantinasının bittiğini ileri süren şoför, basın mensuplarına tepki göstererek, “İstersen soyunayım bir de gel öyle çek.” dedi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2020 18:43

İstanbul'da yeni tip koronavirüslü (Kovid-19) belediye otobüsü şoförü, karantinada olması gerekirken Beşiktaş'ta sefer yaptığı sırada denetim yapan ekiplere yakalandı.

Foyası HES kontrolüyle ortaya çıktı

İstanbul'da koronavirüs önlemleri kapsamında Beşiktaş’ta denetim yapan polis ekipleri, bir otobüsü durdurdu. Edinilen bilgiye göre; otobüs şoförünün durumunu HES koduna bakarak kontrol eden ekipler, şoförün pozitif olduğunu gördü. 41E numaralı otobüs şoförü Eyüp K., karantina sürecinin bittiğini iddia ederken; uygulamada karantina süresinin dolmadığı görüldü. Bunun üzerine; ekipler, otobüsteki yolcuları araçtan indirirken sağlık ekiplerine haber verdi.

Vatandaşların sağlığını tehlikeye attı

Karantinada olması gerekirken aracına aldığı vatandaşları tehlikeye atarak dışarı çıkan şoför, kendisini görüntüleyen basın mensubuna da tepki gösterdi. O anlar ise kameraya yansıdı. Ekipler, şoförün karantina da olması için evine gönderilmesini sağladı.

“İstersen soyunayım bir de gel öyle çek”

Karantinada olması gerekirken dışarıya çıkan ve kendisini görüntüleyen basın mensubuna tepki gösteren otobüs şoförü Eyüp K., "İstersen soyunayım bir de gel öyle çek. Hala daha uzatıyorsun. Sen niye buradasın?" ifadelerini kullandı.

İBB'den büyük ihmalkarlık

Türkiye, tüm imkanlarıyla dünyayı kabusa çeviren koronavirüsle mücadele ederken; birçok kişinin hayatını riske atan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) büyük ihmalkarlığı tepkiyle karşılandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar