BIST9.067,75%-0,13
USD32.3733%0.09
EURO34,9678%-0.14
ALTIN2.325,57%0.22
Aktüel

Mersin'de cinayet! Önce öldürdü, sonra dayanamayıp intihar etti

Mersin'de Sebahattin Öztürk isimli şahıs önce arkadaş olduğu ve sonrasında ayrıldığı Leyla Öztürk'ü çalıştığı patanede silahla vurarak öldürdükten sonra, intihar etti.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2020 16:55

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Anıt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Elazığ'ın Maden ilçesinde güvenlik korucusu olan 31 Sebahattin Öztürk, bir yakınının cenazesine katılmak üzere 4 gün önce kente geldi.  Sebahattin Öztürk, bu sabah da daha önce aralarında gönül ilişkisi olduğu öne sürülen 22 yaşındaki Leyla Öztürk ile konuşmak için genç kızın çalıştığı pastaneye gitti. 

Yanında tabanca getirmiş

Burada iki genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, yanında getirdiği tabancayı çekip, aynı zamanda akrabası olan Leyla Öztürk'e peş peşe ateş etti. Sebahattin Öztürk, ardından aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, genç kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Sebahattin Öztürk de kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar