BIST9.722,09%0,80
USD32.5717%0.01
EURO34,9064%0.15
ALTIN2.427,60%0.18
Aktüel

Kayseri’de meydan muharebesine dönen ‘halay başı’ kavgası! Yaralı polisler ve gözaltılar var

Kayseri’de bir düğün salonunda başlayan 'halay başı' ve 'müzik seçimi' kavgası yol ortasında devam etti. İki polis memuru kavgayı ayırmak isterken yaralanırken, 5 kişi de gözaltına alındı.

Abone OlGoogle News
19 Ağustos 2022 20:40

Kayseri'de, bir düğün salonunda 'halay başı' ve 'müzik seçimi' kavgasında 5 kişi gözaltına alınırken, kavgayı ayırmaya çalışan 2 polis memuru ise yaralandı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Kiçikapı Mahallesindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün sırasında davetliler arasında 'halay başı' ve 'müzik seçimi' konusunda tartışma başladı.

Salonda başlayan kavga sokağa taştı

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kadınlar ve erkekler düğün salonunda kavga etti. Düğün salonunda büyüyen kavga yol ortasında devam etti. İhbar sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yumrukların isabet ettiği polisler yaralandı

Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede büyüyen kavgayı ayırmaya çalıştı. 2 polis memuru kavgayı ayırırken yumrukların isabet etmesi sonucu yaralandı. Polisin müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Yaralanan 2 polis memuru, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Serbest bırakıldılar

Kavgaya karışan Ahmet Ş., Abdullah Ş., Taner D., Murat G. ve Osman Ş. gözaltına alındı. İfadeleri alınan 5 şüpheli, serbest bırakıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar