BIST9.088,59%0,09
USD32.371%0.08
EURO34,9492%-0.19
ALTIN2.325,68%0.23
Aktüel

İlk tebrik eden Başkan Turan oldu

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Avrupa Halter Şampiyonasında iki altın ve bir gümüş madalya kazanma başarısı gösteren milli halterci Ceren Akarsu ve ailesini tebrik etti.

Abone OlGoogle News
15 Ağustos 2022 15:26

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Polonya'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonasında iki altın ve bir gümüş madalya kazanma başarısı gösteren Kocaeli Kağıtspor’lu Milli halterci Ceren Akarsu için ikamet ettiği İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde düzenlenen tebrik ve karşılama programı  öncesinde Kandıralı Halterci Ceren Akarsu ve ailesini tebrik etti. Tebrik ziyaretinde Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe ve Kandıralı hemşehrileri Başkan Turan’a eşlik etti.

 

Toplamda 108 kg ile 3 madalya

40 kg kategorisinde, silkmede 62 kg ile bir altın madalya,  koparma’da 46 kiloğram ile bir gümüş madalya ve genel toplamda 108 kg ile bir altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Ceren Akarsu’ya çiçek takdim eden Başkan Turan, ‘’Ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandıran, İstiklal Marşımızı Avrupa’da dinleten ve bu başarıyla Kocaelimizi gururlandıran Kandıramızın evladı kızımızı tebrik ediyorum. Ailemize, hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.‘’ dedi.

 

Ceren Akarsu Kimdir?

Ailesi Kandıra Balaban Kocaoğlu Mahallesinden, çocuk yaşta yakalandığı lösemiyi 5 yıl mücadele ederek yenip haltere başlayan 17 yaşındaki Ceren Akarsu, ağabeyine özenerek başladığı halterde milli takıma girmesinin ardından geçen yıl Polonya'da yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda koparmada 45, silkmede 57, toplamda ise 102 kilo ile 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

 
 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar