BIST9.722,09%0,80
USD32.5929%0.08
EURO34,9740%0.35
ALTIN2.418,41%-0.20
Aktüel

Sağanak yağış İstanbul’u esir aldı! İETT otobüsünde şoke eden manzara… Sefer iptalleri de başladı

Günlerdir peş peşe uyarıların yapıldığı sağanak yağış İstanbul’da etkisini gösterdi. Kentin birçok noktasında su baskını ve göle dönen yolların manzaraları görülürken, bir İETT otobüsünü ise su bastı. Öte yandan tramvay seferlerinde de iptaller ve aksamalar da yaşanmaya başladı.

Abone OlGoogle News
15 Ağustos 2022 12:01

Meteoroloji'nin günlerdir uyarısının ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı. Birçok ilçede yolların adeta göle dönmesiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Seyir halindeki bir İETT otobüsünü ise su bastı. Yolculardan birinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde seyir halindeki İETT otobüsünün içerisine yağmur suları doldu.

Sefer iptalleri başladı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle tramvay seferlerinde de aksamalar yaşanmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağış, etkili olmaya başladı. Sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Sağanaktan kaynaklı Fatih Aksaray bölgesinde tramvay seferlerinde aksamalar yaşanmaya başladı. Su birikintilerinden dolayı da bazı bölgelerde araçlar ilerlemekte güçlük çektiği görüldü.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada "TF2 Eyüp-Piyer Loti ve TF1 Maçka-Taşkışla teleferik hatları hava muhalefeti nedeniyle işletmeye kapatılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Yeni yapılan açıklamada ise "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında şiddetli yağış nedeniyle, seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Sirkeci istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar