BIST9.693,46%1,77
USD32.5849%0.17
EURO34,7859%0.29
ALTIN2.501,15%0.67
Aktüel

Kırşehir'de skandal görüntüler büyük tepki çekti! Görgüsüzlüğün böylesi pes dedirtti… 200 euro ile sigara yaktılar

Kırşehir’de iki kuzen 200 euro ile sigara yakarak video çekti. Özel bir hastanenin sahibinin oğlu ve yeğeni olduğu öğrenilen kuzenlerin pes dedirten bu davranışına sosyal medyada tepki yağdı.

Abone OlGoogle News
04 Ağustos 2022 16:26

Kırşehir'de özel bir hastane sahibinin oğlu ve yeğeni 200 euro ile sigara yakarak video çekti. Çektiği videoyu sosyal medyada yayınlayan şahsa vatandaşlardan tepki yağdı.

 

Kırşehirlilerden tepki yağdı

Kırşehir'de bulunan özel bir hastanenin sahibinin oğlu ve yeğeni, yaptıkları davranışla sosyal medyanın gündemine oturdu. Birlikte vakit geçiren iki kuzen E.G. ve S.G., 200 euro ile sigara yakıp kahve içti. Parayla sigaranın yakılarak kahve içildiği görüntü iddiaya göre E.G. tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Tepki çeken video sosyal medya üzerinden elden ele dolaştı. Videoyu izleyen Kırşehirlilerden ise tepki yorumları art arda geldi.

 

Akşener ve Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren yapmışlar

Hastane sahibi M.G.'nin de sosyal medya hesabında daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret içeren paylaşımlar yapılmış, M.G. sosyal medya hesaplarının çalındığını ve paylaşımları kendisinin yapmadığını öne sürmüştü.

 
 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar