BIST9.079,97%3,10
USD32.3325%0.12
EURO35,1156%0.13
ALTIN2.303,67%1.15
Aktüel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Davetli Ulusal Karma Sergisi açıldı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Davetli Ulusal Karma Sergisi’ açılışı gerçekleştirildi.

Abone OlGoogle News
20 Temmuz 2022 16:22

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Davetli Ulusal Karma Sergisi’ açılışına Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlham Aliyev, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Semih Büyükkol, Doç. Bekir Kirişcan, Genel Sekreter Ali Evren İmre, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

29 TEMMUZ’A KADAR GEZİLEBİLECEK

Kurdele kesiminin ardından katılımcılar sergiyi gezerek eserler hakkında sergi küratörleri Prof. Dr. Fatih Başbuğ, Doç. Dr. Özcan Özkarakoç’tan bilgi aldılar. Ulusal ve uluslararası katılımın gerçekleştiği sergide resim, heykel, moda ve tekstil tasarım, geleneksel Türk el sanatları ve fotoğraf bölümlerinden 45 eser sergilendi.

 

‘İradelerini ve vicdanlarını emperyalist güçlerin hizmetine vererek 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin bütünlüğüne ve devletimizin varlığına kastetmeye çalışan hain darbecilere karşı şanlı bir direniş gösteren şehitlerimizi anmak, gazilerimize şükranlarımızı sunmak ve milli direnişin hafızalardaki tazeliğini korumak’ amacıyla düzenlenen sergi 29 Temmuz tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar