BIST9.637,45%-0,44
USD32.4977%0.21
EURO34,6323%0.48
ALTIN2.479,07%-0.17
Aktüel

Düğünlerde bu görüntüler artık bıktırdı: Gören aynısını yapıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde gelin ve damada düğün töreninde arkadaşları tarafından cenaze töreni şakası yapıldı...

Abone OlGoogle News
23 Haziran 2022 11:39

Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezi halk plajında dünya evine giren Hatipoğlu çifti yaşadıkları cenaze töreni şakasıyla hem şaşırdı hem de eğlendi. Arkadaşları, damadın fotoğrafının üzerinde “acı kaybımız” yazılı çerçeve ile salona girdi. Yakalara takılan fotoğrafları dahi yaptırarak gerçekçi bir cenaze töreni planlayan arkadaşlar, çifte unutulmaz bir düğün şakası yaptı.

“BİR BAKTIK ÇELENKLE GELİYORLAR”

Böyle bir şaka yapılmasını beklemediğini dile getiren gelin Arzu Hatipoğlu, "Öncesinde ’Arzu sen biraz kızabilirsin’ dediler ama hiç kızmadım, mutlu oldum. Güldük, eğlendik hiç sorun yaşamadık. Bir anda damadın arkadaşlarının sürprizi var diye konuşuldu. Sonra bir baktık, çelenkle geliyorlar. Tabi ki bir an güldük, eğlendik ama Allah göstermesin dedim o an. Şaka da olsa insan bir şey oluyor ama çok eğlendik. Çok güldüm, hepsine güldüm. Ciddi durma halleri falan çok iyiydi. Teşekkür ederim, hiç sinir olmadım" dedi.

“YAKAYA TAKMAK İÇİN RESİM YAPTIRMIŞLAR, AYNI CENAZE GİBİ OLMUŞ”

Arkadaşları tarafından yapılan şakanın çok hoşuna gittiğini belirten damat Vahit Hatipoğlu, "Bunu yapanlar benim arkadaşlarım, kardeşlerim hatta. Yaklaşık 15 yıldır görüşürüm hepsiyle Arzu’yu da tanırlar 10 yıldır. Görünce beklemiyorduk çok şaşırdık, sürpriz oldu. Böyle bir şey olacağını tahmin etmiyorduk. Normalde başka gelinler kızıyormuş ama Arzu tam tersi arkadaşlarını sevdiği için çok sevindi. Arkadaşlarımız çelenkle gelip benim fotoğrafımı yapmışlar orada tuhaf oldum. Çok hoşuma gitti. En ufak detayı bile düşünmüşler. Yakaya takmak için resim yaptırmışlar. Aynı cenaze gibi olmuş. O an hiç üzüntü olmadı. Ömür boyu unutulmayacak bir anı oldu" diye konuştu.

2 AY ÖNCE GÖRDÜKLERİ OLAYI UYARLADILAR

Şakayı organize eden ve damadın 20 yıllık arkadaşı olduğunu belirten Hüseyin Kartal, "Vahit’le 20 yıllık bir dostluğumuz vardır, çocukluğumuzdan beri gelen. Bir olay gördüm sosyal medyada yaklaşık 2 ay önce. ‘Bunu yapalım biz’ dedim. Arkadaşları örgütledim hemen. Fotoğrafları araştırdık bulduk. Bir yakalık resim, çerçeveli fotoğraf ve çelenk yaptık. Üzerine ‘acı kaybımız’ yazdık. Önce tabi damadın babasından izin aldık. Arzuya söyledim, tepki gösterme bize diye. Biraz endişelendik yani açıkçası. Biz normalde çok ciddi girecektik ama davetliler bir anda gülmeye başlayınca ister istemez biz de gülmek zorunda kaldık. Sonra fazla uzatmadık, aslında farklı bir organizasyonumuz vardı. Bunu yapamadık gülmekten. Arkadaşlarla fotoğraf çektirdik olayı bitirdik. Her ikisi de çok sevindiklerini söylediler. Özellikle Arzu, ’kızmadığını çok hoşuna gittiğini’ söyledi. Öyle güzel bir olay oldu" dedi

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar