BIST9.524,59%-0,06
USD32.5292%0.18
EURO34,7305%0.21
ALTIN2.488,95%1.08
Aktüel

Altıeylül'de karne heyecanı bir başka oldu

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne İlkokulu ile Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’nda yaz tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıttı.

Abone OlGoogle News
22 Haziran 2022 13:57

Plevne İlkokulu’nda yaz tatiline giren öğrenciler karnelerini Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren ve beraberindekilerin elinden alırken Balıkesir’in devlet erkânı da öğrencilerin karne sevincine ortak olmayı ihmal etmediler.

 

BAŞKAN AVCI YALNIZ BIRAKMADI

Gençlerin ve çocukların bulunduğu her platformda onları yalnız bırakmayarak imkânlar dâhilinde de eğitim-öğretime olan desteğini her mecrada faaliyetleriyle ispatlayan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne İlkokulu’ndaki ziyaretinin ardından Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki karne törenine de katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin geleceğimizin mimarları ve yetiştirilmeyi bekleyen kıymetli birer fidan olduğunu ifade eden Başkan Avcı “Bugün Plevne İlkokulu ile Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerimizin karne sevincine ortak olarak onları bu heyecanlı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmadık. Gelecek vadeden çocuklarımıza yılın tüm yorgunluğunu atacakları güzel bir tatil geçirmelerini dilerken, yaz tatilini de kitap okuyarak değerlendirmelerini kendilerinden rica ediyorum” dedi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar