BIST9.535,62%-1,49
USD32.4862%0.17
EURO34,5683%0.29
ALTIN2.475,08%-0.33
Aktüel

İstanbul’da ortalık karıştı, çevik kuvvet sevk edildi! Yabancı uyruklu grubun kovaladığı çocuk feci şekilde hayatını kaybetti

İstanbul’da yabancı uyruklu bir grubun kovaladığı çocuk, kaçtığı sırada otomobilin çarpması sonucu yaralandı. 15 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası mahalleli sokağa döküldü, mahalleye çok sayıda çevik kuvvet sevk edildi.

Abone OlGoogle News
12 Haziran 2022 20:57

İstanbul Ataşehir’de yabancı uyruklu bir grubun kovaladığı çocuğa otomobil çarptı. Kazada yaralanan çocuk hayatını kaybetti. Kaza sonrası mahalleli eylem yaptı.

15 yaşındaki çocuğu kovalamaya başladılar

Olay, geçtiğimiz gün Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Yeni Sahra Mahallesi'nde, Selahattin Ç. isimli çocuk (15), yabancı uyruklu kişiler tarafından henüz belli olmayan bir sebepten dolayı kovalanmaya başlandı. Kaçan çocuğa o sırada D-100 karayolunda seyir halinde olan bir otomobil çarptı.

 

Mahalleli sokağa döküldü, çevik kuvvet sevk edildi

Çarpmanın etkisiyle yaralanan çocuk sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olay üzerine mahalleli sokağa dökülürken, mahalleye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Toplanan mahalleliyi uyararak dağıtan polis ekipleri, mahallede önlem aldı.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar