BIST9.721,34%0,79
USD32.5203%-0.11
EURO34,7899%-0.21
ALTIN2.423,09%-0.29
Aktüel

O kentte vatandaşı şaşkına çeviren yağış! Böylesi çok nadir oluyor, gören telefona sarıldı

Ordu’da sadece yaklaşık 3 metrekarelik alanda etkili olan sağanak, görenleri şoke etti. Şaşırtan olayı gören vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti.

Abone OlGoogle News
12 Haziran 2022 12:28

Ordu’nun Ünye ilçesinde sadece yaklaşık 3 metrekarelik alanda etkili olan sağanak, vatandaşları şaşırttı. Diğer bölgelerde etkili olmayan sağanak, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.

Cadde üzerinde 3 metrekarelik alanda yağış

Şaşırtan doğa olayı öncesi akşam saatlerinde, Ünye ilçesinde bağlı Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde cadde üzerinde yaklaşık 3 metrekarelik alana yağış düştüğünü fark eden vatandaşlar şaşkına döndü. Cep telefonu kameraları ile o anları kaydeden vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, bir vatandaş da küçük bir alanda etkili olan sağanak yağışı gözlemledi.

 

Nadir görülen bir olay

Eşine çok az rastlanan, dairesel bir alanda bir müddet devam eden doğa olayı sonrası vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kaydedilen görüntüler ise sosyal medyada geniş yer buldu.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar