BIST9.524,59%-0,06
USD32.6403%0.34
EURO34,8182%0.38
ALTIN2.503,25%0.76
Aktüel

Aile hekiminden Sağlık Merkezi’nde cinsel ilişki ahlaksızlığı! Suçüstü yakalandı

Adana’da Aile Sağlık Merkezi'nde görevli bir doktor, hastalarıyla ilişkiye girdiği iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine valilik tarafından açığa alındı. Şüphelenen doktor ve hemşirelerin, doktorun ilişkiye girdiği iddia edilen hastalardan birini, geldiğinde takip edip, suçüstü yakaladıkları öne sürüldü.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2022 13:24

Adana'da Levent Mahallesi Aile Sağlık Merkezi'nde görevli doktor İ.H.S. (53), hastalarıyla ilişkiye girdiği iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine valilik tarafından açığa alındı.

Merkez Yüreğir ilçesindeki Levent Mahallesi'nde bazı hastalar, muayene ve tedavi için gittikleri Aile Sağlık Merkezi'nde doktor İ.H.S. tarafından elle ve sözle taciz edildiklerini hemşire ve diğer doktorlara anlattı. Bunun üzerine hemşire ve doktorlar, İ.H.S. ile görüşüp uyarılarda bulundu. Ancak İ.H.S.'nin sözle ve elle tacize devam ettiği, 4 hastası ile merkezde cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü.

Suçüstü yakalandı

Doktor ve hemşirelerin, bu durumdan şüphelenerek doktorun ilişkiye girdiği iddia edilen hastalardan birini, geldiğinde takip edip, suçüstü yakaladıkları öne sürüldü. Bu olaydan sonra hemşire ve doktorlar, mesai arkadaşlarından şikayetçi oldu.

Açığa alınıp suç duyurusunda bulunuldu, eşi de boşanma davası açtı

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin idari inceleme yapıldı. Müdürlük, incelemenin ardından Adana Valiliği'ne İ.H.S.'nin açığa alınması konusunda rapor verdi. Valilik, doktoru açığa alıp, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Doktorun eşi de bu olayların gün yüzüne çıkması üzerine boşanma davası açtı.

Doktorun muayene sırasında cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadının da birlikte olduklarını doğruladığı kaydedildi. Savcılık doktor hakkında soruşturma başlattı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar