BIST9.722,09%0,80
USD32.5706%0.01
EURO35,0199%0.48
ALTIN2.427,99%0.20
Aktüel

Bu kaçıncı dehşet! Sokak köpeğinden kaçan çocuğa minibüs çarptı

Olay geçen hafta Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi’nde meydana geldi. Ekmek almak için dışarı çıkan 15 yaşındaki çocuk yol kenarında duran köpeklerin saldırısına uğradı, köpeklerden korkup kaçan çocuk kendisini yola attı ve o sırada oradan geçen minibüsün altında kaldı. Metrelerce sürüklenen çocuk 2gün hastanede yattı.Yaşanan o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Abone OlGoogle News
09 Mayıs 2022 15:14

Olay geçen hafta Büyükçekmece Mimaroba Mahallesin’de meydana geldi. Ekmek almak için dışarı çıkan 15 yaşındaki çocuk yol kenarında duran köpeklerin saldırısına uğradı, köpeklerden korkup kaçan çocuk kendisini yola attı ve o sırada oradan geçen minibüsün altında kaldı. Metrelerce sürüklenen çocuk 2 gün hastanede yattı.Yaşanan o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

“Öldüğümü sandım”

Kaza sonrasında gözlerini hastanede açtığını söyleyen Mehmet Efe Toprak, “Ben arkadaşlarım ile ekmek almaya gidiyordum. Bir dükkanın önünde duran sokak köpekleri havlamaya başladı. Bende hayvanlardan korktum ve yola atladım. O sırada yoldan geçen bir araba bana çarptı. Gözümü açtığımda hastanedeydim ve öldüm sandım. Sonra etrafımdaki insanları gördüm ve ölmediğimi anladım. Ayağımı alçıya aldıktan sonra beni hastaneden çıkardılar” dedi.

"O an çok korktum"

Olayı anlatan görgü tanığı Necati Bülbül, “Arkadaşım ile ekmek almaya çıkmıştık. Sokakta başıboş gezen köpekler bize havlamaya başladı. Arkadaşımda korkarak kendini yola atınca araba çarptı. Ben o an çok korktum, kolunda bacağında kan var sandım. Hemen babasına haber verdim ve hastaneye götürdü. Daha öncede burada köpeklerin havlaması ile bazılarına araba çarpmıştı” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar